kolmapäev, 21. jaanuar 2015

EKRE Läänemaa saadikukandidaadid pidasid "sõjanõu" ja mängisid mäluga.

Linnamäel istusid koos EKRE saadikukandidaadid Läänemaalt. Kuna me oleme "radikaalid", siis kindlasti tehti ettevalmistusi "sõjaks" Ega vastased ometi ju muudmoodi mõtlegi!?

Mis sest, et viha ja vaenu kellegi nägudelt ei paistnud! Mis ütleski Gabriel Agnesele? Midagi selles laadis, et "olen märganud mässaja pilku ka preili silmades"! Eks tegelikult peabki mässama, demokraatlikult ja sallivalt. Isegi "sallimatute äärmuslaste" ridades.
Tore kohtumine oli!

Kohal olid esi"number" Monika Helme, samuti Elvo Leppmaa, Hardi Rehkalt, Meelis Malk, Rein Merila,  Aivar Rohilaid, kohal ei olnud seekord Piret Kollo ja Urmas Selirand. Külalisena Marve Piip Viljandi- ja Järvamaa ringkonnast. Tegelikult ei kõla ju "numbrid" kuidagi hästi, ikka inimesed on tähtsad.

Muu hulgas arutasime ka prograami ja head meelt teeb see, et asjad on konkreetsed. Mis võiks pereloojatel olla selle vastu, kui nende kodulaenust kustutatakse 25 % (keskmisest kodulaenust) iga perre sündinud lapsega? Või iga lapse puhul väheneb lapsevanema tulumaks 5 %? Varjatud lastetusmaks? Miks ka mitte. Isegi juhul kui majandus nõuab Reformierakonna populismi peapeale keeramist ja tulumaksu tagasi tõstmist nt 25% juurde! Kokkuvõttes me võidame niikuinii ja eriti muidugi needm kes pere juurdekasvu peale mõtlevad ning vaeva näevad! Traditsioonilistes peredes muidugi, mis läänlastele peaks meeldima. On ju mõnigi võimupartei poliitik arvanud, et pole mõtet Läänemaal ja saartel kandideerida sealsete inimeste "konservatiivsete väärtuste" tõttu!






Mis oluline, ollaks valmis "sõtta" minema, kuigi riigi poolt on parimad võimalused suurtel erakondadel ja nende väiksemal velil, sotsidel. Ka meedia eirab väiksemaid tihti, samuti kipuvad suuremad ise ka liiga tegema, tehes nägu, et ongi siin Eestimaal vaid nemad. Ega ma väga muretsegi, küllap inimestel on silmad lahti ja nad näevad, mis toimub. Sellised asjad ju ei saa meeldida ühelegi inimesele, kes võrdsusest lugu peab. Inimestest tegelikult kõ'ik sõltubki! Ja sellest, kas tehakse asju omakasu huvides või lähtutakse ikkagi aatelisusest! Seda, mida juba aastaid tehtud, näeb iga nägija! Õigemini, mis tegemata või tehtud valesti.



Sõja õhutamine oli nii äge, et mõnel inimesel (mitte numbril) lausa "uni silmis". Tegelikult oli asine koosistumine.

Ning muidugi ei tohi unustada sallivust. Sallivust e-valimiste vastu, kus hiire omajal on alati võimalus  mõni katkestus võrgus teha valimiste ajal ja juhtida asju endale sobival moel. Nali naljaks, aga valimised on piisavalt harva, et neid oluliseks pidada ja ise kohale minna!

Meilt aga jäid viis viimast kohale ning osalesime mälumängus. Esimene pool sellest läks päris hästi, teises vist väsisime. Tulemuseks eelviimane koht! Aga ega siis sellest me tujul langeda lasknud, peamine oli osavõtt! Ja vastased olid tugevad! Tore õhtu oli! Muide, kohaloli ka noorte võistkond ja see eriti tore! Tekitab tunde, et noored on tulevik!













2 kommentaari:

  1. Profiilidest äi tea midad, aga olen Urmas Selirand ja hiidlane Hiiumaalt. Hää ülevaade söjanöu pidamisest. Ise äi tulnd, sest meretagusena pole see lihtne ja saab hoolega valitud prioriteete. Pealegi minu territoorium on Hiiumaa ja mujale ma ei küüni. Meie 6000 hulgas liigun tiidsasti ja oma 100 bukletti on jagat ja lahke vastuvõtt saadud.Möni on lausa luband poolt hääletada elik valida.Tikud lähvad ka äästi, sest praktiline ja hiidlastel ju ahjuküte prevaleerib. IRL armastab Hiiumaad, sest Raivo Aeg oli lausa neli päeva kohal, Tönis Palts tuleb täna teisele ringile jms.. Saarlased ju:-) Ise tulen pühapäeval Lääne Maleva nõupidamisele. Tikud on otsas, aga märkusena olgu nimetet, et tikkude kvaliteet pole just kiita.

    VastaKustuta
  2. Tänud Urmas!

    Tikkude kvaliteet sõltub ikka sellest, et eks peale Viljandi Tikuvabriku kadumist saame neid, mida kaugelt "ossidele" saadetakse.

    Ringiliikumine igati kasuks, eriti kui iseenese tervise peale "väikest intressi tuleb" ja sellevõrra jõudu-jaksu rohkem. Usun, et Sinu tegemistest palju kasu saab tõusma!

    Raivo Aeg tuli ka sõbraks trügima FB-s, kuigi ta eriti seal ei kirjuta. Tõnis Palts hoopis rohkem, vahel uurib ikka raudteeasjanduse tagamaid ja eks tema selle teema vedur IRL-is. Usun, et nendega isegi väikestviisi koostöö oleks võimalik, vähemalt tulevikus.

    Edu ja päikest su toimetmistesse!

    VastaKustuta