kolmapäev, 21. jaanuar 2015

EKRE on igal pool Eestimaal, tänaval ja paljudel südames!

Enne kui jõudsin Linnamäele koosolekule, jõudsin osaleda ka tutvustusüritusel Tallinnas. Mulle meeldib selline lähenemine kõige rohkem ja seda tõdesid ka paljud möödujad. Pealetükkivus on tihti totaalne, kümnetele tuhandetele "ustele koputamine" samuti! Nii nagu Tammsaare (mitte sotsi, vaid kuulsa Eesti kirjaniku) lähedal möödujatega kohtudes, on aga tunne hoopis teine!. Jaotasime "nänni" ja paljudele tõi naeratuse näole kuulus tikutoos (Made in "not Sweden") või mõttes romantilise õhtu jaoks küünlavalgus, mis süttinud neist tikkudest...
 Eriti kui tead, et romantika ja küünlavalgus osake EKRE olemusest - traditsiooniline pere ja lapsed.... Kes soovis pikemalt rääkida, sai seda ka teha. Kellel aga soovi (eestlane ongi ju põhjamaiselt tagasihoidlik), saab ise asju uurida kasvõi netiavarustes, seepärast polnudki kohane pealetükkivus. Ikka soliidsus ja hoolimine! Ning meile kirjutada. Küsimused ikka oodatud, toetus ja liikmekstulek samuti.















2 kommentaari:

  1. EKRE meeskond on üle Eesti aktiivne ja rahvas võtab väga hästi vastu. Homme osaleme Pärnumaal Nelipühi koguduse Leivakiriku 120 toidukoti jagamisel ja täitmisel.

    VastaKustuta
  2. Tänud, Helle!

    Edu Teilegi tegemistes. Inimeste jaoks ju olemegi!

    VastaKustuta