esmaspäev, 18. august 2014

Populism?



Ma pole poliitik, küll aga tibake ehk kodikuliikumise tegelane. Kahetsen natuke, et ei läinud Arvamusfestivalile. Praegu sattusi korraldaja intervjuu peale. Kobav kõne, vastuste ümarus! Mis on sellisest arvamusfestivalist siis kasu? Saan aru, et mingites "teematelkides" saab ka erinevaid arvamusi kuulda, aga kui korraldaja ütleb, et eesmärgiks on arutelud...kas debatt ei ole arutelu?

Tüüpiliselt viimase aja poliitikale. Ei teledebattides ega ka festivalidel ei anta sõna riigikoguvälistele erakondadele! Millepoolest on nende erakondade sõnum olulisem? Selle tõttu, et nad on Riigikogus? Ehk siis kõik tuleb teha selleks, et teised ei pääsekski sinna? Isegi siis kui eemaletõrjututel võib olla häid ideid elu edendamiseks? Järelikult seda ei peetagi oluliseks? Minu jaoks on see üks osa ühiskonda lõhestavatest kääridest. Kas süüdi korraldajad või tõmbab niite keegi teine?

Ega häbitunne polegi poliitikas vist eriliselt levinud tunne!? Mina tunneks küll häbi! Kas tipp-poliitikud tõepoolest nii kõvasti kardavad väiksemaid kaasmaalasi?

https://www.facebook.com/photo.php?v=876329105715339&set=vb.161111770570413&type=2&theater

Aga tuleb välja, et ka teised juhivad sellele tähelepanu. Martin Helme:

http://kuma.fm/uudised/uudis/article/arvamusfestival-debatioigus-vaid-parlamendierakondadele/


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar